Huisvrienden

Vrienden van Het Literatuurhuis, organisator van ‘Literaire Meesters 2014: Ernest Hemingway’ mogen gratis naar alle festivalprogramma’s met hun Literatuurhuispas.*

U bent al Huisvriend van Het Literatuurhuis?

Ga via het programma-overzicht naar het programma van uw keuze. U komt dan in de kassa van Het Literatuurhuis waar u met uw persoonlijke Literatuurhuispascode de kaarten kan bestellen.

Let op: enkele programma’s waaronder de openingsavond met Michael Palin zijn uitverkocht. Voor die programma’s is het ook niet langer mogelijk te reserveren als Huisvriend.

Klik hier voor de uitleg over het reserveren met uw Literatuurhuispas.
Neemt u bij vragen vooral contact met ons op via 030 – 2318376 (tijdens kantooruren) of info[at]hetliteratuurhuis.nl ([at] vervangen door @)

Nog geen Huisvriend van Het Literatuurhuis?
Aanmelden kan via onderstaande knop. U kunt kiezen uit de volgende lidmaatschappen:

Huisvriend SOLO – 35 euro per jaar
Huisvriend DUO – 65 euro per jaar
Studentenpas – 20 euro per jaar

Klik hier voor meer informatie en aanvullende voorwaarden.

Na betaling via iDeal ontvangt u direct per e-mail uw persoonlijke Literatuurhuispascode waarmee u meteen kaarten kan bestellen volgens bovenstaande uitleg.

Klik hier om u aan te melden als Huisvriend.

Huisvrienden hebben een streepje voor
Vrienden zijn voor Het Literatuurhuis heel belangrijk. Met uw vriendschap geeft u aan dat u de activiteiten van Het Literatuurhuis ondersteunt en literatuur in het algemeen een warm hart toedraagt. Onze vrienden hebben een streepje voor, kunnen kosteloos naar zes voorstellingen naar keuze** en krijgen diverse privileges en kortingen bij voorstellingen en uitgaven.

*Mits nog resterende ‘strippen’ op de Literatuurhuispas. Dit aantal kunt u bekijken in de link die meegestuurd is bij aanmelding, of in de laatste Huisvriendennieuwsbrief die u ontvangen heeft.

**Zes voorstellingen naar keuze: geldig voor alle voorstellingen, tenzij anders aangegeven.