Nieuws

Hemingways gezocht!

Ernest-hemingway-look-alike-contest-cover

Ieder jaar treden in Key West (Florida, waar Hemingway jaren woonde) meer dan honderd bebaarde mannen met buikjes in safari-outfits en coltruien aan voor de Hemingway look-alike wedstrijd. Een traditie die navolging verdient! Tijdens de Literaire Nachtclub op 4 december nemen de beste Hemingways het tegen elkaar op. Ben/ken jij de beste ‘Papa’ van Nederland? Doe mee en wellicht win jij die felbegeerde Hemingway Bokaal.

Hoe word ik Hemingway?
Laat het scheerapparaat staan, drink een Daiquiri of twintig per dag en eet nog wat extra biefstukken. Scoor een mooie coltrui, dan wel safari-outfit en je hebt de Hemingway-basics te pakken.

TIP: iemand nomineren kan ook en de oudere heren met witte baard en coltrui maken het meeste kans de look-alike wedstrijd te winnen. Eindelijk een kans voor die oom met dat iets te prominente buikje of misschien wel je bebaarde vader om aan een modellenwedstrijd mee te doen…

Meedoen?
De vijf beste Hemingway look-alikes krijgen 2 gratis kaartjes voor De Literaire Nachtclub op 4 december en maken kans op een diner voor twee/cocktail-arrangement bij restaurant Hemingway Utrecht én De Hemingway Bokaal!

Stuur uiterlijk 27 november a.s. je Hemingway-foto op naar info[at]literairemeesters.nl. ([at] vervangen door @)

Geplaatst op 7 november 2014 door Het Literatuurhuis

Terug naar overzicht

Share |